Huisartspraktijk De Wilde
Apeldoorn

Nieuws


Gezondheidsverklaring COVID-19
Graag ingevuld meenemen op de dag van de vaccinatie
gezondheidsverklaring-covid-19-vaccinatie-2021.html (22.75KB)
Gezondheidsverklaring COVID-19
Graag ingevuld meenemen op de dag van de vaccinatie
gezondheidsverklaring-covid-19-vaccinatie-2021.html (22.75KB)


Heeft u vragen over de Covid-vaccinatie? 

U vindt meer informatie op www.coronavaccinatie.nl. Ook kunt u met vragen naar het landelijk publieksinformatienummer van de overheid: 0800 - 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur bereikbaar).

Wilt u meer weten over vaccinatie tegen corona?

In deze folder van de overheid wordt de vaccinatie uitgelegd. Ook kunt u deze video bekijken waarin dit in eenvoudige taal wordt uitgelegd.  

Of kijk op Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over de vaccinatie tegen corona.

Pensionering dokter De Wilde

Vanaf 1 juli gaat dokter De Wilde met pensioen. De praktijk wordt voortgezet door dokter A.M. Telgenhof. De praktijk zal vanaf 1 juli de naam "Huisartsenpraktijk De Parelvisser" dragen. We krijgen een nieuwe website, we zullen u via deze site op de hoogte houden. 

We gaan verhuizen, vanaf september zullen we gevestigd zijn aan de Laan van Zevenhuizen 395 (tegenover tankstation Firezone). Op dit moment wordt er druk gebouwd aan de nieuwe praktijk.

Dokter Telgenhof

Sinds juni 2019 werkt dokter Telgenhof in onze praktijk. Zij stelt zich hieronder aan u voor: 

Per 1 juni 2019 ben ik op dinsdag en woensdag werkzaam in de praktijk. Na een aantal jaren als waarnemend huisarts gewerkt te hebben in Utrecht en Apeldoorn, heb ik met dr De Wilde de intentie om, als hij met pensioen gaat (juli 2021), zijn praktijk voort te zetten. Ik woon in Apeldoorn, ben getrouwd en heb 4 kinderen. Graag maak ik met u kennis op het spreekuur. 

A.M. TelgenhofIn de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag gemakkelijk en snel afspraken bij uw arts maken, medicatie aanvragen, een e-consult starten of uw dossier raadplegen. Met uw eigen account logt u veilig in. 

 

Recepten

Vraag recepten direct uit uw medicatielijst aan en ontvang herinneringen indien u uw medicatie opnieuw nodig heeft.


Webagenda

Bekijk de lege plekken in de agenda van uw arts en boek een afspraak op het moment dat het u uitkomt.

 

E-consult

Stel uw medische vragen direct aan uw arts via een beveiligde omgeving. U ontvangt bericht zodra uw consult beantwoord is.


Vanaf nu zijn de online diensten van de meeste huisartsen in de regio Apeldoorn ook via een app beschikbaar: de HRA app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren.

Heeft u al doorgegeven of u toestemming geeft voor het elektronisch patiëntendossier? 

Ik geef toestemming

U kunt op deze website uw arts wel of geen toestemming geven voor het beschikbaar stellen van uw medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt.

Als u toestemming gegeven hebt, verwerkt de huisarts dat in uw dossier. Uw actuele medische gegevens zijn dan beschikbaar voor andere zorgverleners, zoals een waarnemend huisarts, de huisartsenpost, de dienstapotheek of een medisch specialist. Zij mogen uw gegevens alleen inzien als dat nodig is voor uw behandeling.

Geopend voor nieuwe patiënten

De praktijk is geopend voor mensen woonachtig in postcodegebied 7321 t/m 7325

E-mailen
Bellen